Κατασκευές ιστοσελίδων
 
           
  Ελληνική έκδοση   english version
   
   
   
     
 
Το κατάστημα ασημικών - είδη δώρων <<Άστρο>>, του Νικολάου Στρατάκη, λειτουργεί από το 1992 στην οδό Παρασκευοπούλου 97, στην περιοχή Μασταμπάς Ηρακλείου Κρήτης.
Σκοπός της επιχείρησης είναι να δώσει νέες και πρωτότυπες ιδέες για τον άνδρα, την γυναίκα και το σπίτι, στο χώρο του κοσμήματος, της διακόσμησης και του δώρου.
Η πολυετής πείρα του πτυχιούχου αργυροχρυσοχόου Ν. Στρατάκη, εγγυάται την άριστη ποιότητα των υλικών καθώς και την επιμελημένη κατασκευή των αντικειμένων. Κατόπιν παραγγελίας σας, μπορεί να κατασκευάσει το κομπολόι που εσείς θέλετε, σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο και προτίμηση. Το κατάστημα επίσης, αναλαμβάνει την επισκευή κοσμημάτων και ωρολογίων.
Η επιτυχής πορεία της επιχείρησης <<Άστρο>>, συνεχίζεται και επεκτείνεται πλέον και στα είδη καπνιστού, με την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της εταιρείας Rolling σε όλη την Κρήτη.
Η μεγάλη ποικιλία ασημένιων, πορσελάνινων και άλλων δώρων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, σας δίνει την δυνατότητα να χαρίσετε δώρα που θα μείνουν αξέχαστα και θα δώσουν μεγάλη χαρά στους γύρω σας.
 
     
  Προφίλ   Προϊόντα   Υπηρεσίες   Παραγγελία   Επικοινωνία